Gardiner och textilierVardagsrummet

Jag vet, man ska inte prata om hösten från det är höst och utemöblerna är inplastade och undanplockade. Men jag är faktiskt en av dom som uppskattar hösten och gillar att varva ner innan vintern kommer. Man tar på sig mjukisbyxor istället för mjukisshorts och det är helt ok att titta på film och serier istället för att vara ute och pilla i trädgården :) 

När det är höst och vinter ska vardagsrummet kännas mysigt och ombonat medans på sommaren vill man ha det lite ljusare.  En vän till mig som driver butiken Nordisk Textil har sorterat ut och satt ihop en kategori specifikt för gardiner vardagsrum spana in deras gardiner dom alla är av toppkvalitet. Dom har också olika längder om du ha lite högre i tak osv. 

Förutom vanliga gardiner  och hissgardiner har Nordisk textil flera roliga kategorier inom hemtextil

Möbeltyg till dig som ska klä om dina möbler

Klädtyg till dig som vill sy dina egna joggingbyxor eller liknade

Tyg till dig som ska sy egna gardiner eller annat skoj

Sybehör till alla dina behov

Sovrummet

När man då ska förflytta sig från vardagsrummet till sängen vill man ju inte förstöra mysfaktorn. Samma gäller egentligen här som i vardagsrummet. När det är mörkt och ruggit ute vill man ha det mysigt runt sig i sängen. Med massor av kuddar och ett härligt täcke, helst ska det ju vara hotelltäcke och hotellkudde men det inte alla som säljer det. Sist jag var på hotell, det var i Norge (Bergen), dom hade super härliga kuddar och jag var bara tvungen att fråga, kan man köpa hotellkudde hos er? Självklart svarade dom och gav mig ett överkomligt pris. Ja hade nog kunnat betala det dubbla, dom var supersköna. 

När du är nöjd med ditt täcke och kudde då måste du fixa mysiga och bra påslakan, för utan ett bra påslakan kan hela mysfaktor falla isär. Spana in Sovfabriken.se och deras stora sortiment av påslakan.

Min favorit är helt klart den som är på bild ovan, den kostar 429 kr men det är det värt. Suuupermysigt och det bästa av allt är att det är 99% återvunnit! :) 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tre anledningar till att starta webbutik som hobbyverksamhet

Tidigare Webshop nu blogg

Ballonger och rabattkod