Tre anledningar till att starta webbutik som hobbyverksamhet

Att starta webbutik är enkelt och kräver inte mycket tid för att komma igång. Det behöver inte vara tal om att lägga massivs med pengar eller prata med experter. Nej, du kan faktiskt helt själv starta en webbutik och börja sälja saker. 


1. Du behöver inte vara företagare 

Nej, du behöver inte vara företagare för att driva en webbutik. Du kan bedriva det som en hobbyverksamhet och tjäna lite extra inkomst. Skulle det sedan generera mer pengar kan du då starta ett företag. Gör det inte så komplicerat om det inte behövs. :) Du kan läsa mer om hobbyverksamhet här: https://www.verksamt.se/fundera/hobby-eller-foretag-

2. Du kan sälja begagnade saker

Ja, varför inte? Om du har saker du tycker om och kan brinna lite för. Leta efter som på blocket, tradera eller facebook marketplace. Kontakta säljaren och erbjud dom att få köpa deras produkt, försök få det så billigt som möjligt. När du då får hem produkten, fotografera den, beskriv skicket på produkten och lägg ut den till försäljning med din marginal. Vips, så har du tjänat en slant. Med en webbutik från nyehandel kan du dessutom ta betalt med swish som gör det enkelt att komma igång.

3. Du tjänar lite extra pengar

Du ska starta webbutik för att du tycker det är roligt men också för att tjäna lite extra pengar. Om du tycker om produkterna du ska köpa och sälja, då kommer det också bli mycket roligare. Tiden kommer inte kännas som att du lägger ned och du tjänar snabbt extra pengar. 


Tips! Om du bestämt dig för att starta webbutik som hobbyverksamhet. Kontakta nyehandel och berätta att du läst detta blogginlägget. Då kan få ett specialpris som bara hobbykunder kan få. 

Lycka till! :) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tidigare Webshop nu blogg

Ballonger och rabattkod