Ballonger och rabattkod

Ballonger


När det är kalas tänker jag alltid på ballonger som hänger från taket eller från gardinstången vid fönstret. Det är en fantastiskt dekoration som man bara måste ha. En senare trend som kommit nu är ballongbåge som man blåser upp till kalaset eller festen. Men trenden är ju egentligen inte mer än ett samlingsord för flera ballonger i olika storlekar som fäst ihop på ett ordinerat vis. Oavsett blir det ju fantastiskt. :) 

Nåja, ballonger iallafall, det är min favorit på kalaset och i alla olika former dessutom, dom gör en så glad. Heliumballonger spelar ju i en helt annan liga klart, men dom är ju en bonus om dom finns. 

Tips om helium ballonger på kalas

Vet inte om ni har upplevt det, men på flera utav våra barnkalas har föräldrar bett oss att inte ge godis till deras barn, och traditionen är ju att man tackar barnen som varit på kalaset genom att ge dom en godispåse med sig hem. Vi satt ett par vänner och pratade lite varav en av mina kompisar sa att det gick att köpa helium till ballonger online, vilket jag vart förvånad över. Men iallafall, barn älskar heliumballonger och som ni vet av mina tidigare inlägg älskar vi att handla på Lets Celebrate som då även har helium ballonger. Vi räknade lite på det, även om det blev några kronor dyrare per barn så bestämde vi oss för att köpa roliga helium ballonger som barnen fick med sig istället för godis. Det blev en succé, flera av föräldrarna tackade för ideén och bad om att få låna den till deras kommande kalas. 

Jag vet, jag skriver för mycket ibland. Men tipset är värdefullt och vill gärna dela med mig av mina erfarenheter :) 

Rabatt på letscelebrate

Om du ska handla ballonger så kan vi varmt rekommendera att du handlar den på letscelebrate.se dom har supersnabb leverans och bra kundservice! Vi har även fixat en rabattkod på 10% med hjälp av toppenpris.com, ange rabattkoden TOPPENPRIS10 i kassan så dras det 10% på hela din beställning. Fett! :) 


Tips på hur du kan använda ballongbåge som dekoration

Om du vill dekorera med ballongbåge kan du göra det på flera olika sätt. En stor ballongbåge ovanför dörren till festen eller kalaset. Man kan också hänga en mindre ballongbåge ovanför presentbordet eller drinkbordet. På så viss kan du dekorera med flera ballongbågar.

Hur gör man en ballongbåge?

Det finns olika sätt att göra en ballongbåge. Man kan köpa ett färdigt kit på nätet eller i en leksaksbutik, eller så kan man göra sin egen.

För att göra en ballongbåge behöver man:

- Ballonger i olika färger

- En ballongpump

- Ballongsnöre

- Ballonggirlang

Börja med att fylla ballongerna med luft. Använd en luftpump eller blås upp dem med munnen och knyt ihop ballongerna.

När alla ballonger är fyllda och knutna, så är det dags att börja bygga bågen. Börja med att mäta ut hur lång ballongbågen ska vara.

Fäst sedan ihop ballongerna i ballonggirlangen och fortsätt att fästa ihop dem, tills bågen är klar.

När bågen är klar, så är det dags att dekorera den. Du kan använda olika färger och mönster på ballongerna, och du kan också sätta på ljus eller pynta med blommor.

Alla tillbehör och ballonger till din ballongbåge hitta du hos letscelebrate. 

Letar du efter inspiration till ert nästa barnkalas kan jag rekommendera att ni läser pinknations inspiration barnkalas artikel. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tre anledningar till att starta webbutik som hobbyverksamhet

Tidigare Webshop nu blogg

Gardiner och textilier