Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hängande dekorativa vägghyllor

Dekorativa vägghyllor eller accenthyllor är ett utmärkt sätt att försköna öppna ytor på dina väggar samtidigt som du lagrar och visar föremål. De alternativ du har när det gäller dekorativa vägghyllor är att antingen köpa några eller göra dina egna bitar. Det är inte ett mycket svårt jobb eftersom du helt enkelt kan göra små avsatser som sedan kan fästas på din vägg eller om du har erfarenhet av träarbete kan du också göra stora komplicerade bitar.

Fler alternativ inkluderar att få fasta eller bärbara hyllor. De fasta är vanligtvis spikade, limmade eller skruvas fast i väggen medan bärbara bara hänger på krokar och kan flyttas när du behöver en ny byte. Oavsett vilken stil du väljer finns det några viktiga saker du behöver titta på:

Enkelt uttryckt, titta på det utrymme du har tillgängligt på dina väggar plus de föremål du tänker hänga innan du köper dina dekorativa vägghyllor. På det här sättet köper du något som är både funktionellt och vackert. Om du är nöjd med ditt köp är det mer sannolikt att du kommer med ännu bättre idéer för dekorativ placering i ditt hem!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar