Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vägghyllor Positionering

Det är viktigt att hitta den perfekta platsen att hänga dina dekorativa vägghyllor på. Annars ser de bara felplacerade ut och kan till och med arbeta för att nedtona hela utseendet helt i motsats till att förbättra det. Här är några ställen du kan hänga dina dekorativa vägghyllor på:

Mellan fönster

För dem med väggar som har två eller flera fönster är utrymmet mellan dem ett utmärkt ställe att hänga dessa accenthyllor på. Visa dina antikviteter eller till och med böcker där! Längs korridorer.

Få matchande accenthyllor och häng dem längs din hall för att visa familjebilder, medaljer och så mycket mer. Se till att de inte sticker ut för långt så att de inte skadar förbipasserande.

Varför inte dra nytta av de tomma väggarna och de stora utrymmen som finns tillgängliga för att visa upp dina utmärkelser, medaljer, arv, målningar, hantverk eller familjebilder?

Se till att du får rätt krokar eller L-fästen och naglar som behövs för att stödja dina väggbokhyllor. Du vill inte ha olyckor när du placerar känsliga och till och med dyra föremål på en dåligt konstruerad hylla som kollapsar under vikten.

Rätt typ av stöd säkerställer också att dina väggar inte skadas av tryck från hyllan eller av lim, naglar, skruvar eller andra föremål som används för att fästa hyllorna på väggen.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar