Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rengöring av rustika möbler

Rustika möbler drar mest nytta av frekvent torrdammning. Det bästa sättet att rengöra dem är att använda en dammmopp med mjuka borst eller en mjuk, torr mikrofiberduk. Kör trasa / damm över ytan på träytan för att avlägsna lös smuts eller damm. För att rengöra svåra hörn, använd en dammsugare med en mjuk borstfäste.

Rengöring med vatten rekommenderas inte för rustika trämöbler. Men när ytan utvecklar fläckar eller envisa rester kan du använda antingen vanligt vatten eller vatten med ett milt rengöringsmedel för att rengöra artikeln.

För detta, späd en tesked mild flytande tvål i 1 liter vatten. Doppa en mikrofiberduk eller mjuk svamp i lösningen, vrid bort överflöd och rengör ytan i jämn, cirkulär rörelse. Skölj trasan eller svampen med vanligt vatten och vrid ut den helt. Rengör träytan igen för att ta bort tvålrester eller rester. Torka slutligen ytan med en mjuk, torr handduk noggrant.

Hårda rengöringsprodukter, oljor och vax är skadliga för rustika trämöbler och kan skada trä. De bör undvikas.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar